Ne demek?

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı hamam cirim. Sililik bakımından da teamül bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Emeksiz.

Yeni sezonun en trend tasarımlarını size en birinci sınıf ve en şayeste fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, verimli koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Yan etrafında alan düzlük fermuarlı tasar çizimı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz uygulama bir kullanma imkanı katkısızlar.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması gereken zamansız parçalardandır ve gseslik kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere iyi tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle hane kamaştırabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Bu şekil bir hassasiyetiniz var ise siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından tarzınıza muvafık intihabat yapabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla güçlü müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve muteber görev veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla güçlü müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla koca alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve emniyetli bakım veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak şitaa muhteşem bir giriş açmak düz taban ayakkabı istemez misiniz? Stilini vurgulamak talip tüm kadınlar ciğerin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu sezon da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page